Life Is More Than Enjoying a Good Reputation (J.Deml)

Wednesday, May 18, 2005

BOROTIN newsletter

I've got really nice email from my dad with lots of hot news that I wanna share:
"U nás vse olrajt....Hans je ve stavu nemocných, lec pokoutne dochází do prace, babí v norme a v cervnu jde s druhým kolenem, Karolí zobcuje flétnu, rve u Vltavy a poslouchá Vypsanou fixu, jezdí na kole a bourá a bourá.Deli s Lukym si uzívaj na Sojcáku, Vána skoncila v tévé, obcas se ukáze neco, co vypadá jako Joe, Kaca uz je celá potetovaná a jeste to není hotový, já mám nakopnutou patu, namozenou achilovku a natrzenou sval vzadu na stehýnku, z cehoz plyne, ze Borotín B má skvelýho predstopera. !!! Tuli se po sestinedelním(!!!) prenásení stala matkou! Klisnicka je zdravá, pekná, velká, svetlá po tatínkovi a legracní. Maminku má vzornou. Pul druhýho mesíce si z nás delala srandu, pak jsme konecne odjeli do Hrdejc ( mamka v porádku ), a ona 15.5.2005 povila..."
For those of you who are not that much familiar with Czech language:
-our horse is not pregnant anymore
-my dad started to play soccer again and apparently (according to all the injuries he's suffered) he's enjoying it
-all grandmothers are doing well
-Katerina got a new (probably quite large) tatoo
-Karolina plays the flute and learns to bike (also lots of injuries involved)
-all the other siblings are doing well
It's feels good to know that things backhome ( http://www.borotin.cz ) are goin' all right.
So here are some 'news' from me to you:
Tady se nic moc noveho nedeje. Pomalu zabihame do novych poskolnich kolejich a zaciname si zvykat na nove tempo, obcasne bourky a blizici se letni vedra. Dneska jsem svou letni pripravu dokonce ozkousela sukni (Kato- takova ta cerna s ruzovym prouzkem po tobe), abych se dusevne pripravila na postupne nutne poodhalovani sveho syrateho tela :). Za chvili tady budou ctyricitky a pri devadesati procentni vlhosti to nejni zadna legrace!!
V praci jde vse v poho -pekne, tiche, nestresove. Na vstavani (v osm) jsem si uz taky celkem zvykla, takze jsem byla pochvalena, ze vubec nechodim pozde (tati).
Minuly vikend jsem byla s Molly a Ashley na koncerte Red Elvises v mistnim klubu Knickerbockers. Jsou to ctyri chlapci ve strednich (pozdne strednich) letech -Amik, Rus, Ukrajinec a Kazach. Mno a hrajou jakoze takovej legracni pop-rock. Takovej slabej odvar Leningradskejch kovboju. Opakovane bych na ne asi nesla, ale poprve a pro jednou to byla zabava.
Tenhle vikend se kona myslim nejaka b-day party u Nemcu a v nedeli asi vecere u nas na baraku a nebo u B. a R. Predbezne planujeme taky nejaky vylety na dalsi tydny - o Memorial Day asi do South Dakoty (na ty slavny kamenny prezidenty, nejaky black hills a snad nejaky jeskyne ci co) a o Independence Day nejspis do Chicaga.
Takze spatne se rozhodne nemam a nudou zatim taky neumiram.
Ted jdu prat pradlo.Jupiii!!!
pusu posila E

0 Comments:

Post a Comment

<< Home